Open Hart Cirkel

Relaties die in flow zijn brengen rust voor iedereen!

De relaties die we hebben met onze geliefden, met mensen die dichtbij ons staan zijn in grote mate mee bepalend hoe we ons voelen. Als relaties floreren, als er een goede communicatie is, als je verbinding voelt met elkaar dan geeft dat een vervullend gevoel, dan floreer jij zelf ook!

Het gebeurt dat door allerlei omstandigheden er ruis komt te zitten op relaties, met je partner, met je kinderen, met je ouders, met vrienden, onder collega’s,… dat het moeilijker wordt om met elkaar te praten en dus ook om elkaar te begrijpen, dat je de spanning voelt maar niet meer weet hoe er mee om te gaan of over te praten met elkaar.

De verbinding komt in het slop en het drukt op je algemeen welzijn, het houdt je om zo te zeggen dag en nacht bezig en je hebt het verlangen daar verandering in te brengen!

Hoe zou het zijn als...

Waarom een Open Hart Cirkel?

Een Open Hart Cirkel is een waardevolle manier om in een optimale setting te spreken en luisteren van hart tot hart. Er wordt met zorg omgegaan met het tempo en de mogelijkheden van ieder.

Zo worden stilaan nieuwe perspectieven voelbaar, ga je met een andere bril naar dingen kijken en evolueer je samen naar elkaar meer of beter begrijpen, naar meer verbinding. 

De liefde gaat weer stromen en jullie ervaren meer innerlijke rust!

Voor wie is dit?

Hoe vind een Open Hart Cirkel plaats?

We starten met een intakegesprek. Samen met jou als aanvrager voor een Cirkel, zo krijg ik een helder zicht op de situatie zoals ze op dat moment is.

Ook bekijken we samen wie er bij de cirkel uitgenodigd wordt en hoe dat gebeurt.

Eens dat gebeurd is, plannen we een moment voor de Open Hart Cirkel.

Het gesprek zelf duurt ongeveer anderhalf uur.

Achteraf is er nog een opvolggesprekje. We bespreken op het einde van de Open Hart Cirkel met wie en wanneer dat het best plaatsvindt.

Een Open Hart Cirkel kost 150 euro voor 90 minuten

In deze prijs is het telefonisch intakegesprek met de aanvrager van het gesprek inbegrepen.

About me: Els

Één van mijn zielsverlangens is verbinding ervaren, zowel met mezelf als met anderen.

Vanuit dat verlangen heb ik ooit zelf een OHC gedaan met mijn 4 kinderen. Sinds de echtscheiding leefden er een heleboel voelbare onderhuidse spanningen, vooral als we met zn allen samen waren. Mijn 4 kids waren bereid tot zo’n gesprek.

Dat was een bijzonder gebeuren. Iedereen kreeg de ruimte om  uit te drukken wat er al zo lang onderhuids speelde, verlangens naar elkaar toe werden benoemd, ieder keek ook naar zijn eigen aandeel en iedereen deelde ook een goede stap naar elkaar toe.

Het heeft mij erg veel deugd gedaan om, soms door tranen heen, deze openheid te zien onder ons en het respect waarmee iedereen er gewoon kon zijn. Het heeft veel verzachting gebracht in ons contact en ik voel me een pak rustiger als we nu samen zijn.

Meld je nu aan voor een Open Hart Cirkel

Selecteer jouw voorkeur van een dag en tijd en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op voor het plannen van een afspraak.

Welke dag en tijd komt jou het beste uit een afspraak te plannen?