Online Trainingen

Een reis naar zelfontdekking en bewustwording!

Bij mijn online trainingen staat één doel centraal: jou dichter bij jouw essentie brengen. Voel je de roep om dienstbaar te zijn aan het grotere geheel? Wil je ‘wakker’ worden in de essentie van wie je werkelijk bent? Dan is zijn mijn online trainingen speciaal voor jou ontworpen.

Waarom mijn Online Trainingen?

Transformeer door Ervaring

Ik geloof in de kracht van ervaring. Mijn trainingen zijn ontworpen om je te begeleiden bij het loslaten van wat je niet bent, zodat je ten volle kunt ervaren wie je wel bent. We combineren diepgaande ervaringen met essentiële achtergrondinformatie en herhaling om jouw zelfrealisatie te bevorderen.

Focus en Begeleiding

Een goed gerichte focus en heldere begeleiding zijn essentieel op jouw pad naar bewustwording en het terugkeren naar jouw Essentie. Mijn trainingen bieden precies dat - een gestructureerde aanpak om je te helpen groeien op jouw tempo.

Leer Op Jouw Eigen Tempo

Geniet van de vrijheid om op je eigen tempo te groeien en jezelf te verdiepen. De online trainingen zijn toegankelijk op elk moment dat voor jou het beste uitkomt. Met overvloedig materiaal kun je op jouw eigen manier en zo vaak als je wilt aan de slag gaan.

Levenslange Toegang

Je krijgt niet alleen toegang tot een training, maar een levenslange sleutel tot transformatie. Steeds wanneer je de behoefte voelt om te groeien, staan mijn ondersteunende tools tot jouw beschikking.

Variatie in Werkvormen

Ontdek de kracht van variatie! Mijn trainingen integreren verschillende werkvormen, waaronder video's, geluidsopnames met meditaties, schrijf- en/of andere opdrachten. Door meerdere zintuigen te activeren, vergroten we jouw groeicapaciteit.

Voor wie zijn deze Online Trainingen?

VIP aanbod: Persoonlijke Begeleiding

Elke training omvat een exclusief VIPaanbod. Hier krijg je de kans om persoonlijk met mij aan de slag te gaan, zowel online als live. Ontvang op maat gemaakte begeleiding om jouw transformatie te versnellen.

Het VIP aanbod bevat:

Trainingen

Hieronder vind je een overzicht van mijn beschikbare trainingen. Ontdek de diverse programma’s die ik aanbied en kies degene die het beste aansluit bij jouw behoeften en doelen. Neem gerust contact op voor meer informatie. Je kunt je direct inschrijven en na betaling meteen aan de slag!

Neem je kracht terug

Ontdek de kracht die diep in jou schuilt met deze online training!

Als je jezelf herkent in het gevoel van geleefd worden en het verlies van je optimisme, dan is deze training voor jou. Leer je basispijn begrijpen, ontdek je eigen kracht, en vind een eenvoudige manier om je lichter en vrijer te voelen.

Inclusief:

  • Bonus: Een totale release t.w.v. € 90,-

Neem je kracht terug VIP

Ontdek de kracht die diep in jou schuilt met deze online training!

Als je jezelf herkent in het gevoel van geleefd worden en het verlies van je optimisme, dan is deze training voor jou. Leer je basispijn begrijpen, ontdek je eigen kracht, en vind een eenvoudige manier om je lichter en vrijer te voelen.

Deze VIP training is inclusief een

  • Een 1:1 sessie met mij, Els De Meulenaere t.w.v. € 105,-
  • Bonus 1: Een totale release t.w.v. € 90,-
  • Bonus 2: meditatie “Creëer het leven dat je wil vanuit het grenzeloze wezen dat je Bent!” t.w.v. € 27,-

Coming Soon

Ik ben bezig nog meer online trainingen te ontwikkelen om jouw proces in persoonlijke ontwikkeling uitgebreider en persoonlijk te kunnen ondersteunen. Houd mijn social media en website in de gaten of schrijf je hieronder in voor mijn nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van het laatste nieuws en updates

Jouw Investering

Klaar om de reis naar jouw essentie te beginnen? Investeer vandaag in jezelf en ontdek de kracht van bewustwording. Verrijk je leven met meer vrede, vrijheid, en geluk.

Je verdient het om te stralen in jouw ware essentie!

Met liefde begeleid ik jou op dit bijzondere pad van transformatie.

Els De Meulenaere

Van jongsaf aan voelde ik me altijd al aangetrokken tot de diepere lagen, ik zocht diepgang op in contacten, merkte dat wanneer mensen het moeilijk hadden ze naar mij toe kwamen voor ondersteuning, inzichten, troost enz…

Door mijn verfijnde afstemming kan ik contact maken met jouw Hogere Zelf en kan ik daar informatie oppikken en aan jou doorgeven waardoor je door de resonantie daarmee innerlijk gaat groeien en evolueren.

Die reis, afgestemd op wat jij zoekt en verlangt, ga ik graag met jou aan… dat is mijn missie in dit leven!