Individuele 1:1 Sessie

Ontdek Innerlijke Rust en Balans met Persoonlijke Begeleiding

Persoonlijke groei en bevrijding! Met mijn individuele sessies op maat bied ik jou de kans om jezelf te ontdekken, blokkades los te laten en een pad naar innerlijke harmonie te bewandelen.

Wat kun je verwachten?

In deze één-op-één-sessies staat jouw welzijn centraal. We beginnen met een moment van rust, waarin je kunt landen bij jezelf.

Van daaruit verkennen we samen de gebieden waar je ondersteuning nodig hebt: jouw relatie met jezelf, anderen, je partner of jouw innerlijke wereld.

Het doel is duidelijk: jouw ware Zijn ontdekken, waardoor dit jouw ankerpunt wordt voor verdere groei en harmonie.

Hoe helpt dit jou?

Of je nu worstelt met herhaalde patronen, emotionele uitdagingen ervaart of door een moeilijke levensfase gaat, ik bied aangepaste begeleiding. Voor kinderen en jongeren pas ik mijn aanpak aan hun leeftijd en behoeften aan.

Met behulp van krachtige methoden zoals Live the Connection en de Sedona Methode, bevrijden we het onderbewuste van blokkades die je potentieel belemmeren. Zo ontstaat er ruimte om te creëren wat je écht wilt ervaren in het leven.

Voor koppels

Bij relaties die vastlopen, bied ik inzicht in patronen en systemen binnen de relatie. Samen werken we aan verbeteringen en streven we naar een heldere, krachtige verbinding tussen jullie beiden.

Laten we samen beginnen

Gun jezelf de kans op innerlijke balans en groei. Neem contact op voor een sessie die volledig is afgestemd op jouw behoeften. Samen gaan we op reis naar een vrediger, harmonieuzer leven.

Een sessie van 1 uur kost 70 euro en wanneer we samen 1 uur 30 min aan de slag gaan is jouw investering 100 euro per sessie

Els De Meulenaere

Van jongsaf aan voelde ik me altijd al aangetrokken tot de diepere lagen, ik zocht diepgang op in contacten, merkte dat wanneer mensen het moeilijk hadden ze naar mij toe kwamen voor ondersteuning, inzichten, troost enz…

Door mijn verfijnde afstemming kan ik contact maken met jouw Hogere Zelf en kan ik daar informatie oppikken en aan jou doorgeven waardoor je door de resonantie daarmee innerlijk gaat groeien en evolueren.

Die reis, afgestemd op wat jij zoekt en verlangt, ga ik graag met jou aan… dat is mijn missie in dit leven!

Meld je nu aan voor een 1:1 sessie.

Selecteer jouw voorkeur van een dag en tijd en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op voor het plannen van een afspraak.

Welke dag en tijd komt jou het beste uit een afspraak te plannen?