Herbronningsweek

Weekretreat

Lichaam, Ziel en Geest

Tijdens de rustgevende zomerdagen in Büllingen, van 7 tot 13 juli 2024, nodigen we je uit voor een unieke reis naar zelfontdekking en vernieuwing. In de vakantieperiode is het moment aangebroken om diep te ademen, te herbronnen en te omarmen wat werkelijk belangrijk is: jouw welzijn. Kortom, om de batterijen op te laden!

Stel je voor...

Je gaat deze reis samen met gelijkgestemden maken. Te midden van de betoverende natuur van de Hoge Venen en de Eifel ontdek je de essentie van jouw volledige wezen – een harmonieuze verbinding tussen lichaam, ziel en geest. Ervaar de diepe eenheid binnen jezelf, omgeven door een gevoel van innerlijke vrede, rust en liefde.

In deze oase van eenvoud en waarheid, doordrenkt met liefde, zullen we stromen in onze lichamen, rust vinden in onze gedachten en een diepe connectie maken met onze ziel en hogere zelf.

Warmte en Veiligheid

Dit alles wordt overgoten met de kenmerkende sfeer van House of Being: een warme en veilige omgeving waar iedereen zichzelf kan zijn, gewoonweg ZIJN.

Een verrassing wacht op elke hoek! Je zult gegarandeerd naar huis gaan, vervuld van vernieuwde energie en verrijkt door deze ervaring.

Je verblijft in het vakantiehuis Igelmondermühle, omgeven door de rust van de natuur met een kabbelend beekje in de nabijheid, waardoor echte rust en sereniteit ervaren kunnen worden.e

Hoe gaan we dit bereiken?

Ochtend

Elke ochtend omarmen we een groepsprogramma met meditaties, mantra's, verkwikkende Dru yoga en ervaringsoefeningen.

Middag

De middagen zijn voor jouw persoonlijke tijd en ruimte, om in te vullen naar behoefte. Ontdek de mogelijkheid voor een massage of healing.

Namiddag/ Avond

De late namiddagen en avonden worden gevuld met verbindende groepsactiviteiten.

Impressie van vorige weekretreats

Wat zeggen anderen over de Herbronningsweek?

Praktische Details:

Schrijf je in voor dit magische weekretreat:

Jouw Investering

Kriebelt het al? Bij mij in ieder geval wel! Ik kijk er enorm naar uit!

Een warm welkom wacht op je in Büllingen!

Vroege vogels (early bird-prijs):

Normale prijs vanaf 1 april:

De prijs omvat 6 overnachtingen en alle vegetarische maaltijden, met liefde bereid door onze kookploeg, om je lichaam te voeden en tegelijkertijd van te genieten!

Om je plek te reserveren, vraag ik een voorschot van 333 euro. Dit bedrag kan overgemaakt worden naar BE45 3631 7194 7189, op naam van House of Being, met vermelding “Week Büllingen juli 2024” en “jouw naam”.

Het resterende bedrag dient uiterlijk op 15 juni voldaan te worden.

Voor gespreide betalingen sta ik ook open; voel je vrij om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Neem snel contact op voor meer informatie of om je aan te melden via e-mail: info@houseofbeing.be of bel naar 0494 40 46 84.

Els De Meulenaere

Van jongsaf aan voelde ik me altijd al aangetrokken tot de diepere lagen, ik zocht diepgang op in contacten, merkte dat wanneer mensen het moeilijk hadden ze naar mij toe kwamen voor ondersteuning, inzichten, troost enz…

Door mijn verfijnde afstemming kan ik contact maken met jouw Hogere Zelf en kan ik daar informatie oppikken en aan jou doorgeven waardoor je door de resonantie daarmee innerlijk gaat groeien en evolueren.

Die reis, afgestemd op wat jij zoekt en verlangt, ga ik graag met jou aan… dat is mijn missie in dit leven!

Schrijf je nu in voor de Herbronningsweek