Gratis

Mini Release Training

In deze gratis mini video training ga ik jou laten proeven hoe je kunt loslaten.

Je bent al alles!

Hoe zou het voor jou zijn om dat te gaan ervaren?
Je denkt nu misschien, wat bedoelt ze daarmee, dat kan toch helemaal niet? Ik weet uit ervaring dat dit kan.

Herken je dit?

Om tot die ervaring te komen begin je bij het inzien waar je vastloopt, waar je jezelf steeds dezelfde dingen ziet doen waar je niet blij van wordt, je merkt op dat er veel beperkende gedachten zich steeds herhalen… en daar wil je vanaf, je wil dat jouw realiteit verandert!
 
Dat kan enkel door te gaan loslaten wat je niet meer wil zodat er ruimte komt voor wat je wel wil! Dat is de eerste stap naar gaan ervaren dat je alles al bent!

Wat ga je leren?

In deze mini release training ga ik jou laten proeven en ervaren hoe je dat kan doen op een hele eenvoudige manier.

Inzicht 01

Je hebt enkel het huidige moment waarop je iets kan veranderen, dus loslaten doe je in elk NU moment.

Inzicht 02

Loslaten begint bij toelaten en omarmen van dat wat er is.

Inzicht 03

Loslaten is kiezen en beslissen om dat te doen.

Kies voor jezelf!

Doe je mee en zet jij een eerste stap naar het loslaten van wat je niet bent? Ga ervoor en ga van start na één klikje hieronder!

Els De Meulenaere

Van jongsaf aan voelde ik me altijd al aangetrokken tot de diepere lagen, ik zocht diepgang op in contacten, merkte dat wanneer mensen het moeilijk hadden ze naar mij toe kwamen voor ondersteuning, inzichten, troost enz…

Door mijn verfijnde afstemming kan ik contact maken met jouw Hogere Zelf en kan ik daar informatie oppikken en aan jou doorgeven waardoor je door de resonantie daarmee innerlijk gaat groeien en evolueren.

Die reis, afgestemd op wat jij zoekt en verlangt, ga ik graag met jou aan… dat is mijn missie in dit leven!