Contact

Heb je nog vragen?

Heb je na het ontdekken en lezen van mijn website nog een vraag? Stuur me gewoon een bericht via onderstaand formulier en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Contactformulier

Adres

Lodderdamstraat 17
9150 Rupelmonde, België

Telefoonnummer

E-mailadres

Veelgestelde vragen

Wellicht heb je vragen over producten, coaching, cirkels of retreats. Om je snel en gemakkelijk van antwoorden te voorzien, hebben we deze FAQ samengesteld. Hier vind je antwoorden op veelvoorkomende vragen die klanten doorgaans hebben.

Als je hier geen antwoord vindt op je vraag of als je verdere verduidelijking nodig hebt, aarzel dan niet en neem contact met mij op.

Een individuele sessie kan zowel live, bij mij thuis in Rupelmonde doorgaan als online. er is geen verschil in impact of een sessie live of online doorgaat.

Ja je hebt geen voorkennis nodig, enkel een open hart en de intentie hebben om te groeien in wie je bent

De Cirkel van Zijn en de Zijnsdag gaan bij mij thuis door, het weekendretreat is in het Metta Vihara centrum in Hengstdijk (NL) en de weekretreat gaat door in Büllingen. Allemaal plaatsen waar rust en natuur aanwezig zijn die jouw ervaring en groei ondersteunen.

Eens je bent ingeschreven voor een bepaalde activiteit, krijg je nog een mail ter bevestiging waar in staat wat mee te brengen.

Bij een Cirkel en/of Zijnsdag verplaatsen we jouw deelname naar een andere datum.

Bij een retreat (weekend of week) vervalt jouw voorschotbedrag. Je bent niet verplicht het resterende bedrag verder te betalen. Mocht je dit al hebben voldaan dan ontvang je jouw betaling minus het voorschot terug op jouw bankrekening.

Els De Meulenaere

Van jongsaf aan voelde ik me altijd al aangetrokken tot de diepere lagen, ik zocht diepgang op in contacten, merkte dat wanneer mensen het moeilijk hadden ze naar mij toe kwamen voor ondersteuning, inzichten, troost enz…

Door mijn verfijnde afstemming kan ik contact maken met jouw Hogere Zelf en kan ik daar informatie oppikken en aan jou doorgeven waardoor je door de resonantie daarmee innerlijk gaat groeien en evolueren.

Die reis, afgestemd op wat jij zoekt en verlangt, ga ik graag met jou aan… dat is mijn missie in dit leven!