CommUNIssentie

Weekendretreat

Ontdek de Kracht van Verbinding en Vrijheid

CommUNIssen1e… staat voor mij gelijk aan VRIJ zijn!

Tijdens dit weekend gaan we het woord commUNIssentie verder exploreren. Het is een woord waar veel over te ontdekken valt!

We onderzoeken de communicatie met jezelf, met jouw omgeving, met
jouw Ziel en met jouw lijntje met de Bron.
We gaan dit exploreren en verdiepen aan de hand van ervaringsoefeningen, dru yoga en meditatie, mantra’s…

Stel je voor...

Een diepgaande reis naar je kern, waar je essentie en aanwezigheid samenkomen om een leven van vrijheid te omarmen. Dat is precies waar ons weekend over gaat.

Communicatie vanuit Essentie

We duiken diep in de kunst van communicatie: met jezelf, je omgeving, je ziel en jouw connectie met de Bron. Onze reacties en interacties worden gevormd door diepgewortelde behoeften – controle, erkenning, liefde, veiligheid – en juist daar brengen we heling waar blokkades ons remmen.

Via ervaringsoefeningen, release technieken, dru yoga en meditatie, en het gebruik van mantra’s, verkennen en verdiepen we deze connecties. Een reis van zelfontdekking en groei, doordrenkt met rust, stilte en de warmte van gelijkgestemden, aangevuld met heerlijk vegetarisch eten.

Energie en Inspiratie

Na dit weekend keer je ongetwijfeld terug met vernieuwde energie, gevuld met inspiratie en klaar om de verdieping die je hebt gevonden met jezelf verder te verkennen in het dagelijks leven.

wie is els

Impressie van vorige weekendretreats

Wat zeggen anderen over CommUNIssentie?

Praktische Details:

Schrijf je in voor dit magische weekendretreat:

Jouw Investering

Wees van harte welkom om deel te nemen aan deze reis naar verbinding en vrijheid!

Vroege vogels (early bird-prijs):

Normale prijs vanaf 1 augustus:

De prijs omvat 2 overnachtingen, alle maaltijden (vegetarisch), tussendoortjes en drankjes, al het benodigde materiaal en deskundige begeleiding.

Betalingen kunnen gespreid worden. Als financiën een struikelblok vormen, neem gerust contact met mij op.

Er is een mogelijkheid tot deelbetaling. Voor inschrijving vraag ik een voorschot van 50%, het resterende bedrag mag ten laatste tegen 12 september worden overgemaakt op rekeningnummer BE45 3631 7194 7189 op naam van House of Being met de mededeling “Weekend commUNIssentie september 2024” en “jouw naam”.

Els De Meulenaere

Van jongsaf aan voelde ik me altijd al aangetrokken tot de diepere lagen, ik zocht diepgang op in contacten, merkte dat wanneer mensen het moeilijk hadden ze naar mij toe kwamen voor ondersteuning, inzichten, troost enz…

Door mijn verfijnde afstemming kan ik contact maken met jouw Hogere Zelf en kan ik daar informatie oppikken en aan jou doorgeven waardoor je door de resonantie daarmee innerlijk gaat groeien en evolueren.

Die reis, afgestemd op wat jij zoekt en verlangt, ga ik graag met jou aan… dat is mijn missie in dit leven!