Cirkel van ZIJN

Ervaar helende harmonie in een warme kring

Welkom bij een bijzondere ervaring van innerlijke rust en helende energie. Stap binnen in mijn (t)huis, waar we samen de kracht van mantra’s ontdekken en een diepe verbinding met onze innerlijke rust tot stand brengen.

Ontdek de kracht van mantra's

In een intieme setting zingen we samen mantra's, waardoor een vibrerende energie zich door de ruimte verspreidt. Deze eeuwenoude klanken activeren een helende kracht door hun repetitieve aard en het gericht richten van onze aandacht. Voel hoe de klanken je omhullen en je meenemen op een reis naar innerlijke harmonie.

Verbind met hoger weten en meditatieve rust

Na de mantra's leid ik ons naar een verbinding met een Hoger Weten, een bron van intelligentie en diepe inzichten. Dit opent de weg naar een meditatieve staat, waarin je thuiskomt in de stille ruimte van je hart en je ware wezen ontmoet.

De kracht van samen mediteren

Het delen van deze ervaring in een groep versterkt het energieveld en biedt een krachtige ondersteuning tijdens onze meditatieve reis. Je zult de collectieve harmonie voelen en je laten leiden door het gezamenlijke veld van sereniteit en rust.

Afsluiting en Gezelligheid

Na deze verrijkende ervaring sluiten we af met nog een paar mantra's en een moment van delen in de groep. Daarna is het tijd voor gezelligheid met een heerlijke tas thee of koffie, vergezeld van een koekje. Een moment om na te genieten en te connecten met gelijkgestemde zielen.

Praktische Details:

Sluit je aan bij de Cirkel van ZIJN op de volgende data:

Datum

19 maart 2024
23 april 2024
21 mei 2024
18 juni 2024

Tijd

20:00 uur
20:00 uur
20:00 uur
20:00 uur

Locatie

Lodderdamstraat 17, 9150 Kruibeke, Belgie

Beleef deze Cirkel van ZIJN samen

Kom en ervaar de helende kracht van mantra’s, de diepe meditatieve rust en de gezellige samenzijn in een warme en gastvrije omgeving. Laat deze ervaring je leiden naar een diepere verbinding met jezelf en met anderen.

Deelnameprijs: 15 euro per sessie.

Meld je nu aan en omarm deze reis naar innerlijke rust en verbondenheid.

Els De Meulenaere

Van jongsaf aan voelde ik me altijd al aangetrokken tot de diepere lagen, ik zocht diepgang op in contacten, merkte dat wanneer mensen het moeilijk hadden ze naar mij toe kwamen voor ondersteuning, inzichten, troost enz…

Door mijn verfijnde afstemming kan ik contact maken met jouw Hogere Zelf en kan ik daar informatie oppikken en aan jou doorgeven waardoor je door de resonantie daarmee innerlijk gaat groeien en evolueren.

Die reis, afgestemd op wat jij zoekt en verlangt, ga ik graag met jou aan… dat is mijn missie in dit leven!