Bezielster

Els De Meulenaere

Ik ben Els

Geboren in 1972, moeder van 4 prachtkinderen, onderwijzeres. Ik hou van wandelen, zingen, yoga, een goede film, musical, wellness, … en zoveel meer.

Vanuit mijn eigen verlangen thuis te komen in mezelf, in wie ik werkelijk ben, heb ik een hele zoektocht achter de rug.

Vandaag kan ik zeggen dat ik Thuis ben, in me-Zelf! Daarmee is mijn zoektocht ten einde gekomen en kan ik steeds meer genieten van dat thuis-zijn. Ik hou van het leven dat ik leef, van het leven waarin ik geboren ben.

Als kind

Al van kinds af aan voelde ik een roep om iets te betekenen in de wereld. Toen ik een jaar of 6 was, zei ik zelfs op een bepaald moment tegen mn moeder dat ik dacht missionaris te moeten worden… het maakte me bang want ik dacht ik dan naar de andere kant van de wereld zou moeten verhuizen, want ik had nl 2 nonkel paters die als missionaris werkten in Afrika en Azië , en dat zag ik als klein meisje niet zitten!

Van jongsaf aan voelde ik me altijd al aangetrokken tot de diepere lagen, ik zocht diepgang op in contacten, merkte dat wanneer mensen het moeilijk hadden ze naar mij toe kwamen voor ondersteuning, inzichten, troost enz…

Ik voelde me altijd al anders dan anderen, ik merkte dat ik dingen op een andere manier aanvoelde, ik leek meer te ‘zien’, en wilde begrijpen wat het was dat ik voelde…en dus ging ik op zoek naar de zin van het leven, van ons bestaan als mens en wie ik ben in dat bestaan.

Mijn levenspad

Zo kijk ik naar mijn levenspad. Alles wat ik heb meegemaakt heeft me steeds aangezet om mezelf beter te kennen, de zin van het leven te begrijpen, waarom zijn we hier en wie ben ik eigenlijk echt? Een innerlijke impuls oftewel mijn ziel heeft me op dat pad gebracht en ik wandel deze weg nog steeds. Ondertussen ben ik vele ervaringen, inzichten en kennis rijker door alle rollen die ik heb vervuld en nog steeds ‘speel’, zoals die van dochter, zus, vrouw, partner, moeder van 4, ex van, vriendin, leerkracht, student, coach…

Je kan wel zeggen dat ik het leven ingedoken ben, en het is best pittig geweest, maar elk verhaal heeft me dichter bij mezelf gebracht en heeft me Thuis gebracht bij meZelf en daar ben ik ongelooflijk dankbaar om!

"Ik heb van mijn passie mijn werk kunnen maken"

Van hieruit is dan ook mijn passie gegroeid om andere mensen op hun pad te begeleiden en te coachen. Mensen die met soortgelijke vragen zitten, die willen ervaren wie ze echt zijn!

Samen naar jouw diepere lagen gaan kijken, wat zich daar afspeelt, waar je je nog geblokkeerd voelt, waar je nog tegenaan loopt. Daarvan bewust worden is altijd de eerste stap, dan komt er ruimte voor loslaten en vanuit loslaten komt er ruimte voor het toelaten van het nieuwe! Dan komt je eigen creatiekracht en levenskracht tot volle bloei en kan je je gaan voelen zoals je je wil voelen in het leven! Daar gaat  het mij om: je volle en grenzeloze potentieel ervaren en gebruiken zodat je het leven leeft volgens wie je echt bent!

D.w.z. dat ik jou ook in de ervaring breng van het puur wezen dat je bent. Jezelf ervaren als vormeloos, tijdloos, grenzeloos wezen… waarin je subtiele energiefrequenties gaat ervaren, en je jezelf ontmoet als jouw essentie!

2 wegen die samenkomen

Deze  2 wegen gaan samen, jouw leven in de vorm, als mens en het ervaren van het oneindige wezen dat je bent.

Door mijn verfijnde afstemming kan ik contact maken met jouw Hogere Zelf en kan ik daar informatie oppikken en aan jou doorgeven waardoor je door de resonantie daarmee innerlijk gaat groeien en evolueren.

Die reis, afgestemd op wat jij zoekt en verlangt, ga ik graag met jou aan… dat is mijn missie in dit leven!

Wat doe ik en wat heb ik gedaan?

Opleidingen:

Om de coaching te kunnen doen die ik heden ten dage aanbied, heb ik verschillende opleidingen gedaan.

Coaching

Lesgeven zit in mijn bloed. Vandaaruit heb ik een aantal workshops uitgewerkt die ik op vraag kan geven.